Natuurlijke geneeswijzen zijn me met de paplepel ingegeven. Op ‘grootmoeders wijze’ was bij ons kruiden, pendelen, homeopathie, verse voeding, persoonlijke groei en bewustwording, beweging, frisse lucht, enz.

Als kind heb ik veel heen en weer gereisd tussen België en Italië, wat me al vroeg attent maakte op de verschillen in leefwerelden, de verschillen in waarden, meningen, overtuigingen, handelingen, gewoonten, patronen die mensen hebben en het effect daarvan op hun gevoel én op mijn gevoel.

Ik ben van jongs af aan geboeid geweest door alles wat te maken heeft met de connectie tussen de mens en zijn omgeving, zijn relaties, zijn gezondheid en zijn ervaringen. Ik voelde zoveel aan en wilde begrijpen.

Ik hou van observeren, onderzoeken, ontdekken, ondernemen, ont-wikkelen, integreren en … opnieuw!
De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten, overtuigingen, gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!!

Ik ben 27 jaar samen met mijn man, Olivier, en moeder van drie, Anna (21j), Moriah (17j) en Ilian (15j). De eerste jaren ben ik thuis gebleven om bij onze kinderen te zijn. Later, als de jongste naar school begon te gaan, heb ik zelf ook weer het studeren opgepakt!
Ik wil graag mensen informeren, inspireren en ondersteunen in het vinden van autonomie en authenticiteit op weg naar hun doelen en hun verlangens…. op weg naar gezondheid en welzijn, naar zich oprecht bezield en gelukkig voelen. Op weg naar shinen!!

De weldaad van kinesiologie, meer bepaald Brain Gym, heb ik als hooggevoelig meisje van 8j met dyslexie toen al mogen ondervinden. Ik voelde me veel beter in mijn vel, kon weer contacten leggen en me focussen en de leervaardigheden die ik nodig had op de schoolbanken gingen er in sneltempo op vooruit. De rest van mijn schooltijd heb ik vlot doorlopen. Ook daarna, in ons gezin, hebben we meermaals de doortastende invloed van kinesiologie ondervonden, dus dat mocht zeker niet aan mijn curriculum ontbreken!

Alle informatie zit opgeslagen in ons lichaam. We zijn een rondlopende databank. De spiertest, de voornaamste onderzoekstool die we in kinesiologie gebruiken, is het communicatiemiddel met het lichaam. Het lichaam zèlf vertelt waar de knoop, de stress, de weerstand zit in het body-mind systeem én wat het nodig heeft op weg naar welzijn, tevredenheid, voldoening,…

Ondertussen ben ik ook zelf instructeur. Ik geef de Basisopleiding kinesiologie, Brain Gym en Touch For Health. Heerlijk vind ik het om die kennis aan mensen te kunnen doorgeven! Ik zou het de max vinden als leren spiertesten zo normaal zou worden als leren fietsen. Behalve jezelf en je eigen lijf heb je immers niets anders nodig en ik geloof dat dat een heel bijzondere meerwaarde is in het vinden van die autonomie en authenticiteit!

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk of op een of andere opleiding!!

 

Veel liefs,
Natalie Amore