Holistische geneeswijzen zijn me met de paplepel ingegeven. Op ‘grootmoeders wijze’ was bij ons kruiden, pendelen, homeopathie, verse voeding, persoonlijke groei en bewustwording, beweging, frisse lucht, enz.

Als kind heb ik veel heen en weer gereisd tussen België en Italië, wat me al vroeg attent maakte op de verschillen in leefwerelden, de verschillen in waarden, meningen, overtuigingen, handelingen, gewoonten, patronen die mensen hebben en het effect daarvan op hun gevoel én op mijn gevoel.

Ik ben van jongs af aan geboeid geweest door alles wat te maken heeft met de connectie tussen de mens en zijn omgeving, zijn relaties, zijn gezondheid en zijn ervaringen. Ik voelde zoveel aan en wilde begrijpen.

Ik hou van observeren, onderzoeken, ontdekken, ondernemen, ont-wikkelen, integreren en … opnieuw!
De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten, overtuigingen, gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!!

Ik ben 29 jaar samen met mijn man, Olivier, en moeder van drie, Anna (22j), Moriah (19j) en Ilian (17j). De eerste 10 jaar ben ik bewust fulltime thuis gebleven om bij onze kinderen te zijn. Later heb ik ook zelf het studeren weer opgepakt.
Ik wil graag mensen informeren, inspireren en ondersteunen in het vinden van autonomie en authenticiteit op weg naar hun doelen en hun verlangens, op weg naar gezondheid en welzijn, naar zich oprecht bezield en gelukkig voelen.

De weldaad van kinesiologie, meer bepaald Brain Gym, heb ik als hooggevoelig meisje van 8j met dyslexie al vroeg mogen ondervinden. Ik voelde me veel beter in mijn vel, kon weer contacten leggen en me focussen. De leervaardigheden die ik nodig had op de schoolbanken gingen er in sneltempo op vooruit. De rest van mijn schooltijd ben ik vlot doorlopen. Ook daarna, in ons gezin, hebben we meermaals de doortastende invloed van kinesiologie ondervonden, dus dat mocht zeker niet aan mijn curriculum ontbreken!

Alle informatie zit opgeslagen in ons lichaam. We zijn een rondlopende databank. De spiertest, de voornaamste onderzoekstool die we bij kinesiologie gebruiken, is het communicatiemiddel met het lichaam. Het lichaam zèlf vertelt waar de knoop, de stress, de weerstand zit in het body-mind-soul systeem én wat het nodig heeft op weg naar welzijn, tevredenheid, voldoening,…

Ondertussen ben ik zelf instructeur. Ik geef mijn eigen Basisopleiding Kinesiologie en de gecertifieerde opleidingen Brain Gym en Touch For Health. Heerlijk vind ik het om die kennis aan mensen door te geven! Ik zou het écht de max vinden als leren spiertesten net zo normaal mocht worden als leren fietsen. Behalve jezelf en je eigen lijf heb je immers niets anders nodig en ik geloof dat het een héél bijzondere meerwaarde heeft in het vinden van die autonomie en authenticiteit!

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk voor een individueel traject, bij één van mijn opleidingen of voor een persoonlijke testing voor een FOCUSBOX.

Veel liefs,
Natalie Amore