We vertrekken altijd hier en nu.

Eerst… Waar loop ik tegenaan in mezelf, mijn huidige situaties of relaties? Wat frustreert me? Waar heb ik fysiek, mentaal of emotioneel last van? Waar heb ik genoeg van? Wat wil ik niet meer?

Dan… Wat wil ik dan wél? Wat wil ik anders? Waar wil ik naartoe? Wat wil ik verbeteren of vlotter kunnen? Wie wil ik zijn? Hoe wil ik in het leven staan? Welke richting wil ik uit? Kortom, waar gaat mijn verlangen naar uit?

En daarmee gaan we aan de slag. Het antwoord op dat laatste vormt de basis voor de sessie.

Dat doel, dat verlangen geeft ons richting en van daaruit gaan we kinesiologisch (via de spiertest) op onderzoek naar je primaire blokkade. Wat is er de oorzaak van dat je niet ervaart en beleeft waar je verlangen naar uit gaat? Wat houdt je tegen? Welke patronen en reflexen ondermijnen je?
Nadat we dat helder hebben, gaan we, weer kinesiologisch, uitzoeken wat je body-mind-soul systeem nodig heeft om die blokkade op te heffen, weer in balans te komen en vrijer te kunnen bewegen in de richting van je doelen en verlangens.

Verandering en herstel gebeuren procesmatig. We bekijken samen hoe vaak en met welke tussenpauze we sessies inplannen.
Gemiddeld zijn er 3 tot 5 sessies met een tussenpauze van 2 tot 4 weken nodig om een nieuwe imprint rond een gekozen thema werkelijk te installeren. Dat betekent dat je zowel mentaal, emotioneel, als fysiek een nieuwe respons hebt. Je ontwikkelt een hele nieuwe focus met de daarbij horende nieuwe en vrijere denk-, voel- en gedragspatronen die aansluiten bij je aangeboren potentieel.

Je ontwikkelt de vaardigheid om in plaats van louter een speelbal te zijn van de omstandigheden, om IN het moment te zijn wie JIJ wil zijn.

Het is een én-én verhaal. Een proces van enerzijds inzicht én anderzijds integratie in het leven van alledag.

Welkom bij jezelf!